Erätulilla

Simpusta ruokaa kolmella tavalla

  • 7 min
  • toistaiseksi

Tamperelainen keittiömestari Pekka Salmela sai eteensä kasan Hangon Lappohjasta pyydettyjä härkäsimppuja. Simppu on ruma kala, jonka vihertävä mäti on herkullista, mutta jonka valmistaminen ruuaksi muulla tavoin on harvinaista. Pekka kuitenkin keksi valmistaa simpusta kaikenlaista....Reseptit kirjallisena löytyvät osoitteesta yle.fi/eratulilla. Kuvaus ja leikkaus Tapio Rissanen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Erätulilla

Erätulilla vie arjen ulkopuolelle: kalaan, metsään, luontoon liikkumaan, nokipannukahville, tuntureiden laelle, puuterilumille, seikkailuihin ja jahtireissuille. Matkaamme pitkin Suomea, välillä kokeneiden kaverien matkassa, toisinaan ensikertalaisten hötkyvässä kyydissä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä