Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajat: Jakke Holvas ja Sari Huovinen

Suosiiko hallitus rikkaita?
Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä puolustaa kiivaasti hallituksen osinkoverouudistusta ja sanoo sen tuovan lisää työtä. Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Aino-Kaisa Pekonen ja perussuomalaisten työmies Matti Putkonen vaativat uudistuksen kumoamista.

Itämeri
Pariskunta Saara Kankaanrinta ja Ilkka Herlin omistautuvat Itämeren pelastamiseen ympäri vuorokauden. Herlinin mukaan varakkailla on paitsi mahdollisuus myös velvollisuus auttaa. Herlinin vinkki kaikille Itämeresta huolestuneille kuuluu: älkää heittäkö lääkkeitä vessanpönttöön.

Isac Elliot: Tytöt jonottavat yhteiskuvaan
Espoolaispoika on säväyttänyt jo 12-vuotiaana musiikillaan Amerikassa asti, hänestä povataan kansainvälistä tähteä. Suomessa fanit - etenkin tytöt - piirittävät poikaa ja odottavat yhteiskuvaa tuntikausia.

Musiikki:
Isac Elliot: New Way Home

Jälkipörssi
Ulpu Iivari, Pasi Holm ja Piia-Noora Kauppi ruotivat hallituksen verouudistuksista syntynyttä kiivailua ja Kyproksen tilannetta. Talousviisaat arvioivat myös, onko todellinen talouden valta karannut Suomesta Brysseliin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä