Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajana Marja Sannikka

Miten ilmanlaatua mitataan?
Katupölystä kärsitään kaikkein eniten juuri nyt. Ilmanlaadusta ja pitoisuuksien mittauksista keskustelemassa HSY:n ilmansuojeluasiantuntija Maria Myllynen.

Vuosilomalla saa kohta sairastaa työnantajan laskuun
Eduskunta päätti toissapäivänä, että jatkossa lomalla sairastunut voi siirtää lomapäivät myöhemmin pidettäviksi. Aiemmin tämä on ollut mahdollista vasta viikon sairastamisen jälkeen. Muutoksesta arvioidaan aiheutuvan jopa 200 miljoonan euron vuosittaiset kustannukset. Aiheesta keskustelevat EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälä ja SAK:n lakimies Anu-Tuija Lehto.

Suvi Teräsniska teki tribuuttilevyn Yö-yhtyeelle
Yli 200 000 albumia myynyt Suvi Teräsniska on levyttänyt albumillisen Yö-yhtyeen kappaleita. Levy nousi listaykköseksi ja myi platinaa.

Tähtihetkessä Esko Rautakorven vieraana ovat ruotsinsuomalaisista kertovan Laulu Koti-ikävästä -dokumentin ohjaaja Mika Ronkainen ja päähenkilö Kai Latvalehto.

Jälkiviisaat:
Jan Erola, Kalle Isokallio ja Maria Pettersson puhuvat muun muassa osinkoverotuksesta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä