Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajat: Jakke Holvas ja Sari Huovinen

Äitipuolet
Saako lapsi kehua äitpuolen jauhelihakastiketta äidilleen, vai tuleeko siitä kauteskohtaus? Äitipuolia on uusperheissä yhä enemmän, mutta äitipuolen rooli on vaikea, ja aihe on yhä arka. Minna Murtorinne-Lahtinen on tehnyt äitipuolista väitöskirjan ja opaskirjan, joka ilmestyy huhtikuun lopussa.

Lobbarit
Ministerien erityisavustajat loikkasivat lobbareiksi, kysymme kummassa roolissa on enemmän vaikutusvaltaa.
Vieraana Jyrki Kataisen entinen avustaja Jussi Kekkonen, Jutta Urpilaisen entinen avustaja Matti Hirvola ja Matti Vanhasen entinen avustaja Jukka Ihanus.

Jälkihiki
Aki Riihilahti, Reetta Meriläinen ja Kaj Kunnas tähystävät maakuntiin, joissa eletään palloiluhurmosta. Erikoiskäsittelyssä lisäksi muutamien naismaajoukkueiden menestys.

Erkka Filander tympääntyi koulunkäyntiin ja ryhtyi runoilijaksi
19-vuotiaan espoolaispojan elämä täyttyy runoista. Kirjat kahmaisivat nuorukaisen valtaansa jo yläasteella, niin että koulunkäynti ei kiinnostanut juuri lainkaan. Yhdeksännen luokan jälkeen Filander on vain kirjoittanut.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä