Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajana Anu Vilkman.

Lääkärit ymmällään kuntoutuksen kanssa: Kuntoutuksella säästettäisiin sievoinen summa rahaa. Järjestelmä kuitenkin tökkii: lääkäri ei tiedä, mihin kuntoutusta kaipaavan potilaansa ohjaisi.

Talvivaarassa jännitetään kevään tuloa: Suomen Luonto -lehden toimittaja Juha Kauppinen tietää Talvivaaran kaivoksesta enemmän kuin kukaan muu kaivosyhtiön ulkopuolinen. Hän voitti Talvivaaraa käsittelevistä jutuistaan hiljattain Suuren journalistipalkinnon.

Four Cats - vierivä kivi ei sammaloidu: Four Catsillä on takanaan vuosia enemmän kuin Rolling Stonesilla. Sedät jaksavat kuitenkin yhä heilua! Olkaa hyvä, Four Cats eli Pentti Lasanen, Kai Lind, Esa Nieminen sekä Martti Metsäketoa paikkaava Hannu Lepola - pianossa nuori mies Seppo Hovi.

Voita & sokeria -insertti

Aamutohtori: närästääkö?

Hannu Väänänen puhuu refluksitaudista, jota sairastavilla on yleensä muun muassa paha närästys.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä