Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Marja Sannikka & Nicholas Wancke

"Pohjois-Koreassa tuli vainoharhainen olo"

Jonna Soramo, Krista Korelin-Sjöblom ja Ilari Marzano palasivat vastikään turistimatkalta Pohjois-Koreasta. Sotaa uhkuva maa tuntui epätodelliselta ja olo muuttui omituiseksi, kolmikko kertoo. He vierailivat muun muassa paikallisessa kirjastossa ja synnytyssairaalassa.

Paatero: Putinin nimi listalla tietoinen virhe

Poliisiylijohtaja Mikko Paateron mukaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin päätyminen KRP:n rikoksesta epäiltyjen listalle on ollut tietoinen virhe. Paateron mukaan vieraat valtiojohtajat eivät kuulu Suomen poliisin listalle.

Oliko kouluissa ennen kaikki paremmin?

Anneli Kalajoki, Aino Kontula ja Sirkka-Liisa Tarjamo ovat konkariopettajia, jotka ovat nähneet koulumaailman muutoksen vuosikymmenten aikana. Onko koulukuri löystynyt liikaa?

Teemu Tainio ja Mikael Forssell: Ulkomaillakin tuuli ja satoi

Kotimainen jalkapalloliiga käynnistyy, jos kentät saadaan lumien alta raivatuksi kuntoon. Veikkausliigan ennakolta kohutuimmat ykkösnimet ovat HJK:n riveihin maailmalta palanneet Teemu Tainio ja Mikael Forssell.

Luontokuvaaja Tuuri tuntee "alamaailman" kauneimmat kolkat

Luontokuvaaja Pekka Tuuri viettää puolet vuodesta pinnan alla metsästämässä vedenalaisia valokuvia. Kalaparven kuvaaminen saattaa vaatia tuntikausien kyyhöttämistä kylmässä vedessä. Mutta hyvä kuva palkitsee kuin saalis metsästäjän.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä