Siamin tytöt

Jakso 5: Kihlajaisjuhla

  • 29 min
  • 6 kk 21 pv

5/6. Usman ja Javelot'n kihlajaisissa Soima huomaa, että rakkaus voi yhdistää mutta myös erottaa. Viestintuojat keskeyttävät kihlajaisjuhlan. Ulla ja Maaret tekevät kipeitä valintoja.

Rooleissa: Elina Aalto (Ulla, Usma). Pinja Hahtola (Maaret, Mare), Jaska Raatikainen (Rauli, palvelija Rave), Ville Kuitunen (Jonne, seikkailija Javelot), Teemu Palosaari (Ilari, velho Irju Idarta), Elsa Saisio (Senja, Soima Sorikontytär), Marja Salo (Kaisa, Kensti-keiju), Reino Nordin (Petri, peikko Penes), Janne Bergholm (Karri, Kaune), Arttu Kapulainen (Konsta, Kumo-kääpiö), Aki Hakala (Niko, noita Nardus Navea), Ilona Nevalainen & Mervi Takatalo (haltijat / keijut), Matias Taivainen & Tuomas Tulikorpi (kääpiöt), Juhana von Bagh (palvelija), Eetu Floor (ritari Pehkiö), Juha Mäki (kersantti), Sirpa Silventoinen & Jorma Immonen (pariskunta veneessä). Käsikirjoittaja ja ohjaaja Marjut Komulainen. Musiikki: Timo Tolkki.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Siamin tytöt

Nuoret pelaavat keskiaikaista roolipeliä

Nykyajan ja fantasiamaailman rajat hämärtyvät, kun ryhmä nuoria kokoontuu pelaamaan keskiaikaan sijoittuvaa live-roolipeliä. Pelimaailman valtakuntaa hallitsee oikeamielinen kuningas, mutta haltijakuningattaren salaperäiset matkat herättävät kansassa levottomuutta. Kuka on vakooja, kuka ystävä? Tosielämässä punnitaan myös omat valinnat, rakkaus ja ystävyys. Meneekö toden ja pelin raja rikki? Rooleissa mm. Elina Aalto, Pinja Hahtola, Elsa Saisio, Marja Salo, Reino Nordin ja Arttu Kapulainen. Käsikirjoitus ja ohjaus Marjut Komulainen. TV1 Lasten ja nuorten ohjelmat (2001)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä