Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa

  • 1 h 1 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Sari Huovinen ja Jakke Holvas

Yhdysvallat jahtaa pommi-iskun tekijää: Bostonissa liittovaltion poliisi etsii kiivaasti johtolankoja, jotka veisivät iskun tekijän jäljille. Moni pitää todennäköisenä, että iskun takana on "yksinäinen susi". Tutkija Teemu Sinkkonen valottaa Yhdysvaltain terrori-iskujen historiaa.

Yhdysvallat Bostonin iskun jälkeen: Miten Bostonin iskut muuttavat Yhdysvaltoja? Professori Markku Henriksson arvioi, että presidentti Barack Obaman suosio saattaa horjua, jos iskun tekijää ei saada kiinni.

Vieraana eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma: Eero Heinäluoma on valtakunnan kakkospaikalla ja vahvasti spekulaatioissa ykköspaikalle, presidentiksi. Hän ei kuitenkaan suostu kommentoimaan mahdollista ehdokkuutta.

Ylen kohusarja kuolemisesta alkaa: Ylen Areenassa alkaa tänään kuolemasta kertovat sarja Viimeiset sanani. Kuolemasta on nykyään helpompi puhua, sanovat ohjelman tekijä Sari Isotalo ja ylilääkäri Juha Hänninen.

Aamutohtori: milloin impulsiivisuus on ADHD:tä
Nuorisopsykologi Pertti Rintahaka selvittää, milloin nuoren vilkkaus on vain vilkkautta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä