Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

uontajina Jakke Holvas & Heta-Leena Sierilä Vanhemmat kodin ja työn ristipaineessa: Keskustelu työn ja perhe-elämän yhteensovittamisesta käy jälleen kuumana. Mannerheimin lastensuojeluliitto on ehdottanut, että pienten lasten vanhemmille pitäisi antaa ensisijaisesti päivävuoroja, Elinkeinoelämän keskusliitto on torjunut ajatuksen. Kodin ja työn ristipaineista keskustelivat Aamu-tv:ssä Lastentarhanopettajien liiton puheenjohtaja Anne Liimola ja Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila.
Aamun lehdet ja Hali-Bernit: Vilkaistaan aamun lehtien otsikoihin, ja tutustutaan hyvän mielen tuojiin.
Syntyykö sote- ja kuntauudistus hätäratkaisuna? Pääministeri Jyrki Katainen kertoi sunnuntaina, että sote- ja kuntauudistus siirretään uusiin käsiin. Syntyykö tuloksia - vai nähdäänkö uudelta työryhmältä jälleen hallituksen hätäratkaisu, jota joudutaan jälkikäteen korjailemaan? Aamu-tv:n studiossa haastateltavina olivat Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen ja SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman.
Porin Ässät vai Tampereen Tappara?: Illalla jännitetään voittaako Porin Ässät jääkiekon Suomen mestaruuden. Puhelimessa Ässien kannatusyhdityksen Pataljoonan puheenjohtaja Suvi Rouhikko.
Jonne Aaronin muodonmuutos rokkarista iskelmätähdeksi Rock -muusikkona tunnettu Jonne Aaron on läpikäynyt muodonmuutoksen, sillä häneltä ilmestyy perjantaina uusi iskelmälevy. Jonne Aaron on säveltänyt itse kaikki kappaleet ja levyllä on mukana myös hyvin henkilökohtaista materiaalia. Jonne Aaron valotti levynsä taustoja Aamu-tv:n haastattelussa.
Elimellisoireisten häiriöiden taustalla psyyken ongelmia Elimellisoireiset häiriöt johtuvat psyykkisistä ongelmista. Elimellisoireisista häiriöistä kärsivät pelkäävät perusteetta sairastavansa jotakin vakavaa sairautta. Aamutohtori psykiatrian erikoislääkäri Heikki Nikkilä teki selkoa näistä häiriöistä Aamu-tv:ssä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä