Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa

  • 1 h 11 min
  • ei katsottavissa

Beatrix vaihtuu Willem-Alexanderiin
Hollannissa havisevat historian lehdet. Maa saa ensimmäisen miespuolisen kruunupään valtiaakseen yli 120 vuoteen. Vallanvaihdosta kertoo virkaanastujaisia seuraava
Svenska Ylen ulkomaantoimittaja Lotte Krank-van de Burgt.

Opiskelijan vappua seuraa karu arki
Vappu on iso juhla ennen kaikkea opiskelijoille. Miltä tulevaisuus näyttää kolmen, varsin erityyppistä alaa opiskelevan nuoren silmin? Vieraina historianopiskelija
Mari Kyllönen, perus- ja lähihoitajaopiskelija Mats Laurila ja it-alan opiskelija Ilmi Salminen.

Åttopojat vapputunnelmissa (mukaan haastattelu ja pari biisiä)
Vapputunnelmaan meidät virittää Åttopojat-yhtye. Jos bändin nimi on vieras, saattaa jäsenten joukosta löytyä vallan tuttuja hahmoja.

Vieraana pääministeri Jyrki Katainen
Yle Uutisten tuore mieliipidemittaus ei mairitellut Kokoomusta. Puolue joutui luovuttamaan paalupaikan Keskustalle. Mikä on kääntänyt menestyksestä toiseen kulkeneen puolueen ja sen johtajan Jyrki Kataisen tähden laskuun?

Vappulounaan historiaa
Ennen ravintolassa käytiin vain harvoin ja se liittyi johonkin erikoistapahtumaan. Nyt ravintolassa saatetaan käydä syömässä ihan arkenakin. Hotelli- ja ravintolamuseo on käynnistänyt hankkeen, jossa kerätään ihmisten ravintolamuistoja, vaikkapa vappulounaista.
Vieraina Hotelli- ja ravintolamuseon johtaja Anu Kehusmaa ja viinuri Timo Neuvonen.

Jälkipörssi
Talouden ilmapuntaria kun katsoo, voisi luulla kevään sijaan olevan synkin syksy. Meillä Suomessa kauppa ei käy entiseen malliin, Espanjassa taas työttömien armeija kasvaa ennätyssuureksi. Kurjuutta arvioimassa Ulpu Iivari, Tiina Helenius ja Pekka Seppänen.

Filmikellari
Filmikellari esittelee unhoon jääneitä keksintöjä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä