Metsolat

Jakso 29: Kohtalon hetket

  • 43 min
  • 4 kk 28 pv

Kohtalon hetket. Risto lähtee Kirkkonummelle pystyttämään näyttelynsä. Liisa odottaa Turoa mutta miestä ei näy eikä kuulu. Kadonnut sähkölasku ja tampparin muutostyöt aiheuttavat Erkille ongelmia. (1995)

Rooleissa: Ahti Haljala (Antti Metsola), Helinä Viitanen-Haljala (Annikki Metsola), Kari Hakala (Erkki Metsola), Anu Hälvä (Helena Metsola), Svante Martin (Risto Metsola), Anna-Leena Härkönen (Liisa Metsola), Jaana Raski (Jaana Järvenheimo), Esko Raipia (Jaakko Järvenheimo), Katriina Honkanen (Eeva Metsola-Eklund), Mikael Andersson (Stig Eklund), Algot Böstman (Nils Eklund), Jari Salmi (Osmo Lempinen), Anneli Ranta (Laila Heikkinen), Teemu Lehtilä (Turo Mikkonen), Hellevi Seiro (Raija Metsola), Miika Korkiakoski (Lasse Metsola), Kim Floor (Heikki Metsola), Miisa Linden (Riitta Vanhanen), Anneli Ranta (Laila Heikkinen). Käsikirjoittajat: Carl Mesterton, Anna-Lisa Mesterton ja Miisa Linden. Ohjaaja Carl Mesterton. Musiikki: Esa Kaartamo ja Juha Tikka.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Metsolat

Metsolat katsottavissa maaliskuuhun 2022

Metsoloiden perheen tarina kertoo 1990-luvun suomalaisesta elämästä ja todellisuudesta. Keskeisenä tapahtumapaikkana on Metsoloiden kotitila Leppävaara ja Hoikan kunta. Osa perheestä on muuttanut kauas lapsuudenkodista, mutta kaikkien juuret ovat vahvasti Kainuussa. Perhesiteitä lujittavat yhteiset ilot ja surut, saavutukset ja vastoinkäymiset. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan. Sarjanäytelmä on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä