Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Marja Sannikka & Nicholas Wancke

Yhteys suomalaistutkijaan Jemeniin

Mitä Jemenissä on kirjoitettu suomalaisten vapauttamisesta? Susanne Dahlgren on maan eteläosassa, eikä pelkää tulevansa siepatuksi.

Itävaltalaismedia kertoi viikonloppuna kovin erilaista tarinaa siepattujen olosuhteista ja suomalaisviranomaisten toiminnasta kuin meillä on uutisoitu. Ketä pitäisi uskoa? Kirjeenvaihtajamme Tytti Sulander valottaa muun muassa Kurier-lehden taustoja.

Kunnat ihmeissään sote-käänteiden kanssa

Hallitus esitteli keskiviikkona pitkään valmistellun esityksensä sosiaali- ja terveyshallinnon uudistamiseksi. Mitä esitetty uudistus merkitsisi kunnille? Vastaamassa Juvan kunnanjohtaja Heikki Laukkanen sekä Itä-Suomen yliopiston terveyshallinnon professori Juha Kinnunen.

Novosti Yle, tv-uutiset venäjäksi

Yle laajentaa venäjänkielistä uutispalveluaan aloittamalla tänään venäjänkieliset tv-uutiset. Uudistuksesta kertomassa ovat uutistoimittaja ja -ankkuri Liubov Shalygina ja Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja Atte Jääskeläinen.

Sota-ajan kuvat kaikkien käyttöön

160 000 sota-ajan kuvaa löytyy nyt Puolustusvoimien nettisivustolta SA-kuva.fi. Projektia on johtanut komentajakapteeni Pasi Leskinen Puolustusvoimien kuvakeskuksesta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä