Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. (00:00) Tiedotustilaisuus: Kalevat kertoivat ensimmäistä kertaa julkisesti sieppauksestaan Helsingissä.

(27.55) - Ravit elävät renessanssiaikaa.

Raviurheilun tiimoilla vallitsee silminnähtävä kasvavan innostuksen pöhinä. Ravimies ja kirjailija Jussi Lähde löysi raveista sydämen asian.

- Kriisialueilla työskennellään uhkien keskellä.

Jemenin sieppaus on nostanut esiin kysymyksen suomalaisten turvallisuudesta maailmalla. Riskialueilla työskentelee niin suomalaisia yrityksiä kuin avustustyöntekijöitä. Aamu-tv:ssä aiheesta keskustelivat kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi Punaisesta Rististä sekä myyntijohtaja Kim Fagernäs Stonesoftista.

- Vääntö Guggenheimista jatkuu.

Guggenheim Helsinki -hanke kaatui viime vuoden toukokuussa kaupunginhallituksessa.

Aamu-tv:ssä puhumme nyt siitä, onko oikein, että tunnusteluja jatketaan siitä huolimatta, että hanke on jo kertaalleen äänestetty nurin ja vain vuosi sitten?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä