Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkman ja Nicholas Wancke.

- Alle kouluikäisen kiusaaminen on usein leikistä sulkemista.
Koulu- ja työpaikkakiusaamisesta on puhuttu julkisuudessa paljon. Ensimmäiset kiusaamiskokemukset saadaan usein jo päiväkodissa, mutta asia on jäänyt vähemmälle huomiolle. Tutkija Leena Repo valotti Aamu-tv:n haastattelussa, millaista alle kouluikäisten lasten kiusaaminen on ja miten sitä voi ehkäistä.

- Thaimaasta on tulossa eurooppalaisten eläkeläisparatiisi.
Espanja on edelleen eläkeläisten suosikki ulkomaille muuton kohteena, mutta osa on vaihtanut Aurinkorannikon lämmön Thaimaan helteisiin. Eurooppalaiseläkeläisten suosikkipaikkoja Thaimaassa on mm. Hua Hin, jossa on esimerkiksi saksalais- ja sveitsiläiseläkeläisille tarkoitettu oma seniorikoti. Olisiko suomalaiseläkeläisten seniori- tai palvelukodille kysyntää Thaimaassa?

- Sini Sabotage: Räpissä ei voi piiloutua melodian taakse.
Rap-kulttuuri on testosteronilla kyllästetty. Naisen paikka on usein esitellä paljasta pintaa musiikkivideoilla, eikä heitä usein nähdä mikrofoni kädessä. Esimerkiksi Suomessa naisräppäreitä on vain kourallinen, eivätkä he ole saavuttaneet laajempaa huomiota ennen kuin nyt. Aamu-tv:n sohvalle istahti Sini Sabotage, jonka uusin kappale Levikset repee on parhaillaan Spotifyn kuunnelluin kappale sekä virallisen singlelistan ykkönen.

- Aamutohtori: Suolioireiset allergialapset.
Aamutohtorin vastaanotolla päivystää lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela. Lisäksi paikalla on Suolioireiset allergialapset ry:n puheenjohtaja Sanna Merikallio-Tepponen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä