Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Nicklas Wancke

- Mikä muissa autoilijoissa pännii?

"Alinopeus olisi sakotettavaa." "Puskurissa ajaminen on ihan puhdasta kuittailua." "Puolet autoilijoista ei käytä vilkkua." Moni asia pännii suomalaisia toisten autoilijoiden liikennekäyttäytymisessä. Vieraina liikenneopettaja Jarmo Jokilampi ja ylikomisario Jussi Päivänsalo Liikkuvasta poliisista

- Yliopistosta työttömyyskortistoon.

Työttömyys on kasvussa eikä korkea koulutuskaan siltä enää suojaa. Vastavalmistuneen maisterin työllistyminen on vaikeutunut viime aikoina nopeasti. Mikä kehitystä selittää - vastaamassa Helsingin yliopiston koulutus- ja uraohjaaja Leena Itkonen sekä Akavan työelämäasiantuntija Miika Sahamies.

- Maailman kymmenen suurinta ongelmaa.

Ylikulutus, sorto, nälkä ja jano, ilmastokriisi, sota, köyhyys, väestönkasvu, syrjintä, eläinten hyväksikäyttö, huumeet. Tässä ovat maailman 10 tärkeintä ongelmaa Vihreiden kansanedustajan Oras Tynkkysen mielestä.

- Suomen ainoa MM-sarjan motocross-ammattilainen Harri Kullas.

Motocross näkyi vielä 80-luvulla suomalaisessa mediassa, kun Heikki Mikkola ja kumppanit hallitsivat lajia. Sittemmin on ollut hiljaisempaa. Nuori Harri Kullas voi kuitenkin kääntää jälleen katseet hiekkakuopissa lennähteleviin päristelijöihin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä