Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
Juontajina Jakke Holvas ja Sari Huovinen.

- 12-vuotias Jenni on kaupunkikalastuksen konkari
Jenni Vetikko aloitti kalastamisen kaksivuotiaana, onkeen on tarttunut muun muassa monikiloinen lahna. Nyt onki-into on jatkunut jo vuosikymmenen. Jenni ja äitinsä Jaana Vetikko antavat vinkkejä, miten kaupungissakin voi kalastaa.

- Saako lapsi kirmata rannalla alasti?
Rantakelit alkavat ja moni vanhempi pähkäilee, onko lapsen soveliasta viipottaa ulkona ilman vaatteita. Lastenpsykiatri Raisa Cacciatoren mukaan jopa 12-vuotias voi olla alasti rannalla, jos ei itse koe oloaan vaivautuneeksi. Lastentarhanopettaja Essi Kantonen kertoo, miten lapset suhtautuvat toistensa alastomuuteen.

- Nykynuoret ovat mainettaan parempia.
Suomen historian professori Juha Siltala on herättänyt aiemmin keskustelua työelämän huonontumisesta, miehen kunniasta, sisällissodasta. Nyt Siltala haastaa käsityksen nykynuorison turmeltuneisuudesta. Nuoret kykenevät empatiaan ja yhteistyöhön paremmin kuin vanhempansa, Siltala laukoo.

- Aamutohtorin aiheena kaihileikkaukset .
Silmätautien erikoislääkäri Esko Järvinen kertoo, miten kaihileikkauksia tulevaisuudessa tehdään.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä