Katsottavissa vain Suomessa
Tumma ja hehkuva veri

Jakso 4: Tumma ja hehkuva veri (12)

  • 48 min
  • ei katsottavissa

4/4. Grönlundien perheen pää Viki aavistaa vaaran. Sattuma kesäisellä tanssilavalla murskaa Aleksin suunnitelmat ja rakkauden. Grönlundien perheen jäsenet ajautuvat erilleen. Miralla on oma tapansa selvitä. (1997)

Päärooleissa: Katja Lumberg (Mira), Raimo Grönberg (Viki), Ritva Palm (Roosa), Janne Hyytiäinen (Ranssi), Nina Lumberg (Signe), Jyrki Mänttäri (Aleksi), Salla Binaud (Tanja), Elina Rintala (Tiikeri, Ranssin muija), Petra Karjalainen (Aleksin punatukka), Jari Salmi (Armas). Käsikirjoittajat: Kiba Lumberg ja Anna Rajala. Ohjaaja: Eija-Elina Bergholm. Alkuperäismusiikki ja romaninkieliset laulut: Kai Palm ja Romales.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Tumma ja hehkuva veri

Tumma ja hehkuva veri - draamasarja seuraa Grönlundin romaniperheen vaiheita keskimmäisen tyttären Miran silmin. Perheen vanhemmat Viki ja Roosa yrittävät pitää perhettä kasassa. Vanhin poika Ranssi haavoittuu tappelussa ja joutuu pakenemaan. Signe-siskon myrskyisä liitto sytyttää tunteet. Traagiset tapahtumat suistavat liiton juuri kun perhe alkaa vaurastua. Grönlundien on muutettava uusiin maisemiin ja koko perhe elää murroksessa. Mira selviää mielikuvituksellaan hankalistakin tilanteista. Neliosainen sarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuodelta 1998.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä