Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Niclas Wancke.

- Ovatko yritysten meiltä keräämät tiedot turvassa?
Yritykset keräävät meistä monenlaisia tietoja. Pienimmänkin nettiostoksen takia joutuu kirjaamaan tietojaan asiakasrekistereihin. Kuinka hyvin suomalaisyritykset nykyisin huolehtivat tietoturvastaan? Aiheesta Aamu-tv:n vieraaksi saapui keskustelemaan F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen.

- Luonto lähellä.
Luonto lähellä vierailee Ähtärin eläinpuistossa, joka kesäkuussa viettää 40-vuotissyntymäpäivää eläintensuojelutyön merkeissä.

- Kesäduunien sudenkuopat.
Koulut ovat loppu ja nyt moni nuori suuntaa kesäksi töihin. Tilastojen mukaan reippaasti yli kolmannes 15-19-vuotiaista suomalaisnuorista on kesällä töissä ja määrä on viime vuosina kasvanut.
Moni on iloinen saamastaan pestistä, mutta vuodesta toiseen kesätyöntekijät kohtaavat myös ongelmia työpaikallaan. Neuvoja pahimpien yleisimpiin kesäduunareiden ongelmiin antoivat asiantuntija Riitta Pasi TE-toimistosta ja kesäduunarineuvoja Anna-Sofia Kivi.

- Turvapaikanhakijoiden arkea piristetään jalkapallolla.
Paljon puhutaan maahanmuuttajien kotouttamisesta ja esimerkiksi turvapaikanhakijoiden paremmasta integroimisesta Suomeen. Nyt esittelemme yhden konkreettisen keinon, jolla näihin tavoitteisiin pyritään. Kyseessä on tänään alkava Jalkapallo kuuluu kaikille -kiertue, jonka tavoitteista saapuivat keskustelemaan ylitarkastaja Olli Snellman Maahanmuuttovirastosta ja maajoukkuepelaaja Perparim Hetemaj.

- Aamun lehdet.
Luodaan pikainen silmäys aamun lehtien uutistarjontaan.

- Studiovieraana rap-artisti Tuomas Kauhanen.
Tuomas Kauhasen Enkeli on ehdolla vuoden kesähitiksi ja sitä on katsottu jo miljoona kertaa Youtubesta ja on vielä ollut Spotifyn ykkönen. Kauhasella on kuitenkin syvällisempääkin sanottavaa. Hän kertoo huomanneensa, että samanikäisessä kaveriporukassa kaikki ovat tavalla tai toisella vähän hukassa. Elämällä ei ole mitään suuntaa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä