Miia Krause

Torstaisin klo 15, Yle Puhe ja Yle Areena

Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään.

Jaksot

 • Millaista on seurata kameran takaa Suomen ja myös maailman suurimpia rock-tähtiä? Suomen tunnetuin rock-valokuvaaja Ville Juurikkala kertoo mistä onni koostuu, mikä hänelle työssä on merkityksellistä ja miksi hän päätti lähteä metsään.

 • Suomalaisesta jääkiekosta ei voi puhua ilman Erkka Westerlundia. Tämä oman alansa taustapiru on valmentanut pian viidenkymmenen vuoden ajan ja puhuu nykyään urheilijalähtöisen valmennuksen puolesta. Tästä kertoo myös kirja Elämän peli joka valottaa ihmisen tärkeimpiä voimavaroja ja oppimisen taustatekijöitä.

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään.

  Hasan & Partners on yksi Suomen menestyneimmistä mainostoimistoista. Toimiston perustanut ja jo kertaalleen sen myynytkin Ami Hasan kertoo, mistä hyvä markkinointi syntyy ja miksi sen on vedottava tunteeseen, ei järkeen.

 • Tasavallan taustapiruissa esittäytyy tänään viestintäyrittäjä ja kriisiviestinnän asiantuntija Harri Saukkomaa. Vieläkö viestinnässä pätevät Osmo A. Wiion lait?

 • Mitä manageriin työhön kuuluu? Vieraana on tänään manageri ja Fullsteam Managementin toimitusjohtaja Virpi Immonen, jonka sattuma on heittänyt miesvaltaiselle alalle.

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään maanantaisin yhdeltä. Tänään hitin kaavan meille kertoo KHY Suomen Musiikin omistaja ja monen huippuartistin taustapiru Kari Hynninen

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään maanantaisin yhdeltä. WSOY:n kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson kertoo käsikirjoituksia tulevan yli tuhat vuodessa

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään maanantaisin yhdeltä. Tänään työstään presidentti Tarja Halosen lehdistöpäällikkönä kertoo Maria Romantschuk.

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään maanantaisin yhdeltä. Tänään vieraaksi saapuu Tavastia-klubin toinen omistaja Pekka Görman

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään maanantaisin yhdeltä. Sarjan aloittaa Seiskan valokuvaaja Ari Lahti. Miten sotakuvaajan ammatista haaveileva päätyi julkkiskuvaajaksi?

 • "Olen yrittänyt saada tekstit sellaisiksi, että ne olisi lähellä puhekieltä, ei käännettyä sanajärjestystä tai lyhennettyjä sanoja."

 • "En suhtautunut sanoittamiseen hirveän kunnianhimoisesti aluksi. Suhtauduin vähän ylimielisesti, että nämä nyt on vaan pop-sanoituksia, enkä oikeen osannut arvostaa sitä", kertoo Terhi Kokkonen.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä