Miia Krause

Torstaisin klo 15, Yle Puhe ja Yle Areena

Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään.

Jaksot

 • Hasan & Partners on yksi Suomen menestyneimmistä mainostoimistoista. Toimiston perustanut ja jo kertaalleen sen myynytkin Ami Hasan kertoo, mistä hyvä markkinointi syntyy ja miksi sen on vedottava tunteeseen, ei järkeen.

 • Poliitikko elää julkisuudessa mutta myös julkisuudesta. Kuinka paljon voi ja pitää itsestään antaa? Entä millainen on poliitikon ja median suhde ja kuinka lyhyt on äänestäjän muisti? Vieraina politiikan taustapirut viestintätoimisto Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen sekä Perussuomalainen -lehden päätoimittaja Matias Turkkila.

 • Kuvittelemme, että olemme yksilöllisiä pukeutujia, mutta yli 80 % suomalaisista ostaa vaatteensa hypermarketeista. Vieraana on S-ryhmän pukeutumisen valikoimajohtaja Päivi Hole.

 • Mitä meidän verorahoillamme katsellaan ja kuka sen päättää? Kuuluuko Ylen esittää viihdettä ja millä lailla valtavasta tarjonnasta seulotaan se sisältö mitä katsomme. Vastaamassa ovat Ylen kansainvälisen ohjelmahankinnan päällikkö Tarmo Kivikallio sekä kotimaisen kulttuurin ja viihteen tilaaja Arttu Nurmi.

 • Elokuvatuottajaa ja viihteen monialaosaajaa Markus Seliniä ei ole vaikea houkutella mukaan kiinnostaviin projekteihin. Hän on elokuvien ja tv-ohjelmien tuottamisen lisäksi mm. myynyt videopelejä, avannut ravintoloita manageroinut musiikkia ja haukkunut siinä sivussa myös elokuvakriitikot.

 • Tasavallan taustapiruissa hypätään tänään miksauspöydän taakse kun vieraaksi saapuu soundivelho mm. Jenni Vartiaisen, Anssi Kelan, Anna Puun ja monen muun suomalaisen huippuartistin takaa. Mutta mitä tuottajan hommiin toikein kuuluu, Jukka Immonen?

 • Millaista on seurata kameran takaa Suomen ja myös maailman suurimpia rock-tähtiä? Suomen tunnetuin rock-valokuvaaja Ville Juurikkala kertoo mistä onni koostuu, mikä hänelle työssä on merkityksellistä ja miksi hän päätti lähteä metsään.

 • Suomalaisesta jääkiekosta ei voi puhua ilman Erkka Westerlundia. Tämä oman alansa taustapiru on valmentanut pian viidenkymmenen vuoden ajan ja puhuu nykyään urheilijalähtöisen valmennuksen puolesta. Tästä kertoo myös kirja Elämän peli joka valottaa ihmisen tärkeimpiä voimavaroja ja oppimisen taustatekijöitä.

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään.

  Hasan & Partners on yksi Suomen menestyneimmistä mainostoimistoista. Toimiston perustanut ja jo kertaalleen sen myynytkin Ami Hasan kertoo, mistä hyvä markkinointi syntyy ja miksi sen on vedottava tunteeseen, ei järkeen.

 • Tasavallan taustapiruissa esittäytyy tänään viestintäyrittäjä ja kriisiviestinnän asiantuntija Harri Saukkomaa. Vieläkö viestinnässä pätevät Osmo A. Wiion lait?

 • Mitä manageriin työhön kuuluu? Vieraana on tänään manageri ja Fullsteam Managementin toimitusjohtaja Virpi Immonen, jonka sattuma on heittänyt miesvaltaiselle alalle.

 • Miia Krause kohtaa tekijöitä, joiden työ on meille tuttua, mutta nimet ja kasvot eivät. Eri alojen merkittävät taustavaikuttajat kertovat työstään ja itsestään maanantaisin yhdeltä. Tänään hitin kaavan meille kertoo KHY Suomen Musiikin omistaja ja monen huippuartistin taustapiru Kari Hynninen

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä