Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajat: Marja Sannikka ja Nicklas Wancke.

- Esikoulu halutaan pakolliseksi kaikille lapsille.
Opetus- ja kulttuuriministeriön teettämässä selvityksessä ehdotetaan esiopetuksen muuttamista pakolliseksi kaikille 6-vuotiaille. Mitä vikaa nykyisessä järjestelmässä on? Ja mitä hyötyä pakollisuudesta olisi? Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat varhaiskasvatuksen erityisopettaja Kirsi Sutton ja erikoistutkija Tuire Palonen.

- Miten stand up -komiikassa voi kilpailla?
Stand up on kokenut Suomessa viime vuosina huiman suosionnousun. Silti suomalainen stand up-kulttuuri on vasta alkutaipaleella esimerkiksi Yhdysvaltoihin tai Britanniaan verrattuna. Yle TV2:ssa alkaa stand up -esiintyjiä esiin nostava ohjelma Naurun tasapaino, jonka tuomareista Ilari Johansson ja Janne Ruusuvaara olivat Aamu-tv:n vieraina.

- Mitä Kanadan suomalaisutopiasta on jäljellä?
Joukko suomalaisia siirtolaisia perusti ihanneyhteisön Kanadan länsirannikolle 1900-luvun alussa. Sointulan ideologiaan kuului mm. vapaa rakkaus. Mutta miten Sointula-utopia voi vuonna 2013? Siitä meille kertoo kanadasta tavoitettu Sue Tanner Ness. Asia kiinnostaa myös Masalan nuorisoteatterin Tuomo Aittaa ja Tero Leskistä, jotka lähtevät esittämään Sointula-näytelmää sen alkuperäiselle paikalle Kanadaan.

- Tähtihetki.
Uutuuselokuvista arvioitavina ovat Star Trek Into Darkness, Yhdet häät ja kolme anoppia sekä, Only God Forgives.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä