Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajat: Sari Huovinen ja Anu Vilkman.

- Pankkibisnes kuohuu.
Pankkikentällä myllertää. Uusin suuri muutos paljastui, kun viime viikolla S-pankki ja Tapiola Pankki kertoivat pistävänsä hynttyyt yhteen. Myös alan työntekijät tuntevat tuuliset olot, kun asiakaspalvelu siirtyy yhä enemmän verkkoon. S-pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula, POP Pankin toimitusjohtaja Heikki Suutala ja Finanssialan keskusliiton toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi valottavat, miksi pankeissa kuohuu.

- Jälkihiki.
Tero Tiitu palaa kentältä sohvalle hikoilemaan, kun salibandykausi Ruotsissa on ohi. Tiitun kanssa formulasta ja palloilusta vääntävät juttua Kaj Kunnas ja Juha Kanerva.

- Kätevä emäntä Minna Kivelä: Osa suomalaisten pihoista kuin kaatopaikkoja
Näyttelijä Minna Kivelä ei jää sanattomaksi tai kädettömäksi ilmeisesti missään. Kätevänä emäntänä tunnettu Minna kertoo, millaisessa kunnossa ovat suomalaistalojen yhteiset pihat, ja mihin kaupunkilaisten talkoohenki venyy. TV2:n Sissipuutarhurit-sarjan pääagitaattori arvioi myös aamu-tv:n kesäpihan.

- Neljänsuoran Antti Ketonen: Keikkabussin ratissa saa olla rauhassa .
Tanssilavojen suosikkiyhtyeen Neljänsuoran solisti Antti Ketonen kertoo, että lavan laidalla seisoo nykyään naisia kolmessa sukupolvessa. Ketonen paljastaa myös, mitä keikkabussissa matkalla lavalta toiselle tapahtuu.

- Live:
Antti Ketonen (laulu) ja Kustaa Kantelinen (kitara): "Ilman sinua" (kesto 3'34'').

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä