Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Marja Sannikka.

- Liivijengit vetävät uusia jäseniä .
Rikollisjengien määrä ja niiden jäsenten määrä ovat kasvussa. Aamu-tv:ssä vieraillut rikosylikomisario Arto Tuomela sanoo, että talouden ahdinko ajaa nuortia liivijengien jäseniksi.

- Oolannin sodan oikeat sanat.
Oolannin sota on tuttu laulu, mutta harva tietää, että siitä on olemassa pitkä alkuperäisversio nimeltä Ålandin sota laulu. Tämä versio antaa kyseisestä sodasta aikalailla eri kuvan kuin meidän tuntemamme versio.

- Makkaraklubi arvioi kesän makkarat.
Makkarasesonki alkaa taas olla kuumimmillaan. Aamu-tv sai vieraakseen alan kaksi kovaa asiantuntijaa eli Makkaraklubin jäsenet Heikki Hyvärisen ja Markku Hiekkamiehen.

- Kesällä kunnossa: Mattiesko Hytönen.
Tänään alkoi Aamu-tv:n uusi kuntoiluun ja hyvinvointiin keskittyvä sarja. Ensimmäisenä kuntoaan esitteli pian 70 vuotta täyttävä Mattiesko Hytönen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä