Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Juontajina Anu Vilkman ja Juha Hietanen.

- Innostaako presidentin uusi ulkopolitiikka-foorumi?
Ulko- ja turvallisuuspoliittinen eliitti on paraikaa koolla Tasavallan presidentin kesäasunnolla Naantalin Kultarannassa. Eilisiä kohokohtia olivat presidentti Sauli Niinistön avauspuhe ja mahdollisuus epäviralliseen ajatustenvaihtoon puutarhajuhlissa. Mitä uudesta keskustelufoorumista ajattelevat Mikko Majander Kalevi Sorsa -säätiöstä, Elina Lepomäki ajatuspaja Liberasta ja Simo Grönroos Suomen Perusta -ajatuspajasta?

- Jälkihiki.
Kesäiset lajit hallitsevat Jälkihikeä. Tiukkana raatina tänään Bubi Wallenius, Reetta Meriläinen ja Juha Kanerva.

- Essi Wuorelan hyppy kansanmusiikkikentälle.
Essi Wuorela on musiikin monitoiminainen, jonka ääni on tuttu etenkin Rajattoman riveistä. Yksi raja rikkoutuu jälleen, kun Wuorela julkaisee ensimmäisen kansanmusiikkilevynsä osana EVA-trioa.

- Lassi Hurskaisen futistemput ihastuttavat netissä.
Miten on mahdollista, että Suomen ykkösdivisioonassa maalivahtina pelaava mies on maailman klikatuimpia pelaajia YouTubessa. Miljoonat ja taas miljoonat ihastelevat näitä temppuja. Miten Lassi Hurskaiselta onnistuvat kikat suorassa tv-lähetyksessä?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä