Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. -Juontaja: Annika Damström.

- Paperiala kärsii ja kutistuu - kenen on syy?
Stora Enso ilmoitti vähentävänsä 650 työntekijää Suomesta. Metsäteollisuus on kuihtunut kovaa vauhtia. Olisiko syöksy voitu estää erilaisella talouspolitiikalla? Tai olisiko työntekijöiden täytynyt joustaa ajoissa etuuksistaan? Kansanedustajat Sampsa Kataja kokoomuksesta, Anneli Kiljunen SDP:stä ja Jari Lindström perussuomalaisista spekuloivat, kenen syytä on paperialan ahdinko.

- "Imagon värittäminen auttaa pääsyä Amerikan markkinoille".
Peli- ja mobiiliteollisuuden yrityksistä on povattu uutta Nokiaa pelastamaan Suomen talous. Toimitusjohtaja Tiina Zilliacuksen Gajatri Studios -yritys yrittää valloittaa maailman joogapelillä, hallituksen puheenjohtaja Jussi Kaasisen Sports Tracker -yhtiö puolestaan urheiluaiheisilla sovelluksilla.

- Snooker-pelaaja Robin Hull, päihdekoukusta Euroopan mestariksi.
Robin Hull on ainut suomalainen biljardinlaji snookerin ammattilainen. Tänä keväänä hän voitti Euroopan mestaruuden. Voittoa edelsi monta kovaa koettelemusta.

- Kesällä kunnossa: Nykyarmeijassa skeitataan ja zumbataan
Kapteeni Santeri Martikainen ja varusmies Akseli Hietala Kaartin Jääkärirykmentistä kertovat, miten nykyajan varusmiehet pysyvät kunnossa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä