Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Juontajat: Anu Vilkman, Juha Hietanen
Pekko Käppi päivitti jouhikkomusiikin nykypäivään
Pekko Käppi yhdistää jouhikollaan kansanmusiikin, psykedelian ja stoner-rockin. Aamu-tv:ssä Käppi esitti Kauko Röyhkän tekstittämän Orjat ulvovat kuuta -kappaleen. Säestäjänä toimi KHHL eli Kuolleiden hevosten hillittömien luut -yhtye.

Yhä useampi viettää juhannuksensa kaupungissa
We Love Helsinki -yhdistyksen toiminnanjohtaja Timo Santalan mukaan moni haluaa bailata juhannusta mökkien sijaan kaupungissa. We Love Helsinki järjestää kuudetta kertaa Juhannustanssit urbaanissa ympäristössä Helsingin Kalliossa

Lääkäreiden huimat palkkaerot: YLE Uutisten selvityksessä kävi ilmi, että lääkäriopiskelijan kesätyöliksa voi olla jopa kymppitonnin kuussa. Miten tämä voi olla mahdollista - ja onko lääkärien palkat karanneet täysin käsistä Aiheesta Aamu-tv:ssä keskustelivat Hannu Halila Lääkäriliitosta sekä Suvi Aherto yksityisen terveyspalvelualan liitosta.

Suomalainen saunakulttuuri ennen ja nyt
Aamu-tv:n juhannussaunaan istahtivat saunahistoriotsija Tuomo Särkikoski sekä Pispalan saunayhdistyksen puheenjohtaja Ari Johansson. Heidän kanssaan pohdittiin muun muassa sitä, miksi juuri Suomeen on syntynyt niin voimakas saunakultuuri, ja miten se on vuosien saatossa muuttunut. Entä mitkä ovat yleisimmät harhaluulot, joita suomalaiseen saunakultuuriin liitetään?

Kesäkirjavieraana Pekka Vennamo
Perussuomalaisia edeltäneen SMP:n entinen puheenjohtaja Pekka Vennamo lukee paljon. Dekkareita, scifiä, kotimaista ja ulkomaista kirjallisuutta - kunhan on kunnon juoni. Scifiä Vennamon on helppo lukea, sillä tieteisfikto on sopivasti irti päivän todellisuudesta. Dokumentaarinen kirjallisuus ei Vennamoa enää kiinnosta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä