Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Juontajat: Sari Huovinen ja Nicklas Wancke.

- Millaista maataloutta Suomessa jatkossa harjoitetaan?
Suomalainen maatalous on jälleen tienhaarassa, kun Luxemburgissa alkavat tänään neuvottelut EU:n maataloustuista. Erityisesti sika- ja siipikarjatalouksien tulevaisuus on vaakalaudalla. Vieraana MTK:n maatalouslinjan johtaja Minna-Mari Kaila. Otamme myös yhteyden Luxemburgiin maa- ja metsätalousministeriön valtiosihteeriin Risto Artjokeen sekä vehmaalaiseen sikatilalliseen Elina Heinoon.

- Jälkihiki.
Christina Forssell, Tero Tiitu ja Bubi Wallenius keskustelivat ajankohtaisista urheilutapahtumista.

- Sohvasurffaaja kokee turistia enemmän.
Mitä on sohvasurffaus? Lotta Kaihua ja Pia Asikainen ovat kokeneita sohvasurffaajia ja heidän matkansa Italiasta Balkanin kautta kohti Lähi-Itää näet tänään TV2:ssa käynnistyvässä Sohvasurffaajat-ohjelmassa. Sohvasurffauksessa kaikki ei aina mene ennakkosuunnitelmien mukaan.

- Dekkaristi Antti Tuomaisen läpimurto.
Antti Tuomainen on suomalaisen rikosromaanigenren kärkinimi ja uusi vientitoivo. Tuomaiseen liitetään määre Helsinki-Noir.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä