Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Juontajina Juha Hietanen ja Anu Vilkman.

- Poliisikoira-Jekku haistaa rahakätkön.
Parsonrusselterrieri Jekku on kooltaan juuri sopiva rahakätköjen etsimiseen. Niiden lisäksi Jekku paljastaa huumeet. Koiran ohjaaja vanhempi konstaapeli Miikka Ounila kertoo Jekun koulutuksesta.

- Vaivaisukot maailman kartalle.
Monen suomalaisen kirkon yhteydessä ovat vuosisatojen ajan seisoneet erilaiset vaivaisukot. Niillä on kerätty varoja vähävaraisille. Nyt ukot ovat itse avun tarpeessa, kertoo perinteentutkimuksen professori Seppo Seitsalo.

- Maakotkakanta vahvistuu.
Maakotkakanta on vahvistunut. Tällä hetkellä Suomessa on laskettu olevan noin 400 pesivää maakotkaparia. Me kävimme mukana maakotkan poikasen rengastusmatkalla Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla.

- Venäjän presidentti Putin vierailee Suomessa, millaiset ovat maiden suhteet?
Venäjän presidentti Vladimir Putin vierailee Suomessa. Hänet ottaa vastaan presidentti Sauli Niinistö Kultarannassa, jossa miehet puhuvat ajankohtaisista aiheista. Venäjä-tuntija, tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro arvioi maiden suhteita.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä