Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Sari Huovinen ja Nicklas Wancke.

- Perussuomalaiset odottavat Soinin päätöstä.
Perussuomalaiset kokoontuvat viikonloppuna puoluekokoukseen Joensuuhun. Kaikki odottavat Timo Soinin ilmoitusta siitä, lähteekö hän eurovaaliehdokkaaksi ja mahdollisesti jättää puolueen puheenjohtajuuden. Vieraina Satakunnan Perussuomalaisten Naisten puheenjohtaja Laura Huhtasaari, Perussuomalaisten Nuorten pääsihteeri Suvi Karhu sekä Perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Reijo Ojennus.

- Vieraina Miss ja Mr Gay Finland.
Pride-viikon kohokohtia on ollut edustavimman homomiehen valinta. Tänä vuonna myös naiset valtasivat areenan ja valitsivat tiettävästi maailman ensimäisen Gay-missin. Mutta mitä homoyhteisön kauneuskilpailun voittajalta vaaditaan? Vieraina Leena Luuri ja Aleks Vehkala.

- Jälkiviisaat.
Ilkka Kanervan lahjustuomio kaatui hovissa. Muuttaako tuomio käsitystämme vuosia jatkuneesta vaalirahajupakasta? Jälkiviisaita puhuttivat myös Edward Snowdenin pakomatka sekä Putin pistäytyminen Naantalin Kultarannassa. Jälkiviisastelemassa Jeanette Björkvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä