Koe uusi yle.fi
Uutisvideot

Ranskan ympäriajon reitti potkien

  • 1 min
  • toistaiseksi

Alpo Kuusisto ja viisi muuta hurjapäätä aikovat kulkea potkupyörillä läpi Ranskan ympäriajon vaativan reitin. Kuusisto osallistuu Kick France - tapahtumaan, jossa hän ja viisi muuta, neljä tsekkiä ja yksi hollantilainen potkivat läpi Ranskan ympäriajon vaativan reitin.
- Me tulemme ilman polkimia tuoden vain kahden pyörän potkulaudan, paljon jalkavoimaa ja tahtoa sekä suuren unelman - saapua määränpäähämme Riemukaaren alle Pariisiin, Kuusisto kertoo blogissaan.
Miehet ovat harjoitelleet kovaa koitosta varten jo kaksi vuotta.Kuusikko lähti matkaan päivää ennen varsinaista Tour de Francea, joka on historian sadas ympäriajo. Kilpailureitin kokonaispituus on tänä vuonna 3360 kilometriä.
Lähtö tapahtui Korsikan saarelta, jossa kisa vieraili nyt ensimmäistä kertaa, ja se on ensimmäinen kymmeneen vuoteen, joka ajetaan pelkästään Ranskan maaperällä.
Urheilukäyttöön tarkoitetut potkulaudat eli kickbiket on kehitetty Suomessa vuonna 1994, kun Hannu Vierikko perusti Kickbike-nimisen yrityksen ja alkoi myydä näitä lautoja.Video:CT
(kickfrance2013.com/en)
Seuraa Kuusiston matkan etenemistä hänen verkkosivuillaan www.kickletour.com

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Uutisvideot

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä