Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Nokia osti verkkoyhtiön kokonaan itselleen.

Nokia ostaa Siemensin koko osuuden verkkolaitteita, kuten tukiasemia, valmistavasta Nokia Siemens Networksista. Monenlaisia huhuja omistajavaihdoksista on liikkunut, mutta tänä aamuna yhtiöt kertoivat sopineensa asiasta. Vieraana on verkkobisnestä seuraava analyytikko Hannu Rauhala Pohjola Marketsísta.

 

- Viitoittaako uusi EU-maa Kroatia tietä muille Balkanin maille?

Krotiasta tulee tänään EU:n jäsenmaa ensimmäisenä Länsi-Balkanin maana. Kroatian pitkää tietä EU-maaksi ja tulevaisuuden haasteita arvioimassa ovat pitkäaikainen Ylen kirjeenvaihtaja ja ulkomaantoimittaja Yrjö Lautela sekä Kroatian naapurimaassa Bosniassa asunut valtiotieteen tohtori Pilvi Torsti.

 

- Vieraana NHL-tähti Valtteri Filppula.

NHL-hyökkääjä Valtteri Filppulalla on jännittävät päivät juuri nyt kun viisivuotinen sopimus Detroitin kanssa umpeutuu perjantaina. Kiinnostaako pelipaikka Sotshin olympiajoukkueessa tai KHL.ssä vaikkapa Jokerien riveissä?

 

Taiteilija Jani Leinosen vastaisku asuntomessuille.

- Kotimaisen nykytaiteen kärkinimet Jani Leinonen ja Riiko Sakkinen ovat kuratoineet Hyvinkäälle. Asunnottomuusmessut. Tarkoituksena on kiinnittää huomio asunnottomien tilanteeseen ja kritisoida asuntomessuja. .

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä