Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Juontajina Sari Huovinen & Nicholas Wancke.

- Egyptissä kouhuu jälleen.
Egyptissä armeija on syrjäyttänyt kiistellyn presidentti Mursin. Onko kyse vallankaappauksesta ja mitä kuohuvassa maassa seuraavaksi tapahtuu? Vieraana professori Hannu Juusola, otamme myös yhteyden Kairoon suurlähettiläs Roberto Tanzi-Albaan.

- Hautautuvatko arkeologiset löydöt Museoviraston varastoihin?
Kesä on arkeologisten kaivausten kulta-aikaa. Mutta onko Museoviraston varastoissa jo liikaakin luun- ja kivenpaloja, joita ei ehditä tutkimaan? Museoviraston ja yliopistoarkeologien välillä on asiasta erimielisyyttä. Vieraina arkeologian yliopistolehtori Antti Lahelma Helsingin yliopistosta ja Museoviraston pääjohtaja Juhani Kostet.

- Minihevonen ja vielä pienempi varsa.
Oletko nähnyt miniatyyrihevosta? Nyt kannattaa katsoa tarkkaan, sillä Aamu-tv:n laitumelle ovat saapuneet miniatyyrihevonen Yellow, miniatyyrivarsa Taiku sekä Taija Ahlgren Niittykulman ratsutilalta.

- Kuvataitelija Rakel Liekin kesäkirja.

Kesäkirja-sarjassa tunnetut ihmiset eri aloilta puhuvat heille merkityksellisistä kirjoista. Tänään kesäkirjansa esittelee kuvataiteilija, toimittaja Rakel Liekki.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä