Ylen aamu-tv

ke 10.7.2013

  • 43 min
  • ei katsottavissa

Ylen aamu-tv. Tänään otsikoissa. - "Poliisin pitäisi ymmärtää, että kaikki suomalaiset eivät ole valkoisia"
Euroopan neuvosto epäilee Suomen poliisia syrjinnästä. Neuvoston mukaan poliisi tarkastaa henkilöpapereita ihmisiltä ulkonäön perusteella, vaikka ns. etninen profilointi on kansainvälisissä sopimuksissa kielletty. Poliisin suhtautumisesta maahanmuuttajiin Aamu-tv:ssä keskustelivat apulaispoliisipäällikkö Lasse Aapio Helsingin poliisista ja useissa maahanmuuttajajärjestöissä toiminut aktiivi Maryan Abdulkarim.

- Miten hämähäkki- tai lintufobiasta voi päästä eroon?
Kaikki pelkäävät jotain, mutta milloin normaali pelko muuttuu fobiaksi? Mistä esimerkiksi hämähäkkien, käärmeiden ja lintujen pelko johtuu, ja miten pelosta voi päästä eroon? Psykoterapeutti Mikael Saarinen näytti Aamu-tv:n juontajalle, miten lokkifobiaa hoidetaan altistamalla.

- Eläimiin liittyvät turhat soitot kuormittavat hätäkeskusta

Tietokonepelien kilpapelaaminen yleistyy Suomessa
Ammattimainen tietokonepelien pelaaminen yleistyy maailmalla ja Suomessa. Elektronisesta urheilusta Aamu-tv:hen saapuivat kertomaan kilpapelaajat Pekka Aaltonen ja Joona Leppänen. Millaisia ominaisuuksia kilpapelaaminen vaatii, ja voiko pelaamisella elää?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä