Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa

  • 48 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Anu Vilkman & Jakke Holvas.

- Vihtavuoren räjähdysvaara ohi.

Laukaan Vihtavuoressa uhkaava tilanne päättyi helpotukseen keskiviikkoiltana ja ihmiset pääsivät palaamaan koteihinsa. Sisäministeriön valmiuspäällikkö Janne Koivukoski kertoo, miten evakuointi tapahtuu ja miten niihin on varauduttu.

Puhelu Vihtavuoreen toimittaja Santtu Natrille

Haastateltavana päivystävä pelastuspäällikkö Hannu Kouhi (Keski-Suomen pelastuslaitos).

- Monta tapaa pilata lomamatkansa.

Suomalaiset ottavat vuosittain 40000 kertaa yhteyttä viranomaisiin matkoilla sattuneista ongelmista. Yleensä ne ovat pieniä varkauksia ja passien kadottamisia, mutta myös petoksia ja isompia onnettomuuksia käy. Kriisi- ja avustustiimin johtaja Jussi Tanner ulkoministeriöstä kertoo, mitä hätätilanteessa kuuluu tehdä.

- Lepakoiden yöt alkavat.

Kesä on siinä vaiheessa, että yöllä niitä alkaa taas nähdä lepakoita. Tutkija Eeva-Maria Kyheröinen tietää suomalaisista lepakoista kaiken.

- Rita Tainolan kesäkirja.

Toimittaja Rita Tainola on tavannut uransa aikana koko joukon julkkiksia - niin myös kesän suosikkikirjansa kirjoittajan.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä