Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Jakke Holvas.

- Suomalaisyritysten mahdollisuudet ulkomailla.

Kuinka saada suomalaisille tuotteille lisää kysyntää ulkomailla? Aamu-tv:ssä keinoja ja mahdollisuuksia pohtivat Suomen yrittäjien varatoimitusjohtaja Timo Lindholm ja Beibamboo-lastenvaatteita ulkomaan markkinoille saanut yrittäjä Nina Ignatius.

- Kun entinen puoliso vainoaa.

Entisen puolison vainoamat naiset saattavat joutua elämään vuosikausia turvattomassa tilanteessa. Lainsäädäntökään ei anna riittävästi keinoja puuttua vainoamiseen. Ratkaisuja pohtii Aamu-tv:n kesäpaviljongissa Viola väkivallasta vapaaksi ryn toiminnanjohtaja Sirkka Mehtola sekä nettipoliisi Marko Fors.

- Julmuus saduissa - Grimmin sadut 200 vuotta.

Grimmin veljesten satukokoelma on Lutherin Raamatun ohella laajimmalle levinnyt saksalainen teos koko maailmassa. Satukokoelmassa päitä putoilee, mutta suosio säilyy. Haastattelussa on professori Katri Karasma, joka pitää Grimmin satuja taideteoksina.

- Kesällä kunnossa.
Liikunta voi mennä överiksi. Vieraana liikunnanohjaaja Jukka Ruotsalainen.

- Aamu-tv:n kesäkuvakisa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä