Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Marja Sannikka & Nicklas Wancke.

- SAK:n Tukiainen: Yrittäjien puheet lisäävät ihmisten huolestuneisuutta.
Yrittäjien mukaan Suomen kilpailukykyä pitäisi parantaa ottamalla lomarahat ja pekkaset pois työntekijöiltä. Työntekijäpuoli tyrmää ajatuksen. SAK:n mielestä ehdotus merkitsee suoraan palkanalennuksia. Aamu-tv:ssä lomarahojen tarpellisuudesta väänsivät Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus ja SAK:n työ- ja elinkeinojohtaja Matti Tukiainen.

- Suomalaisen lähetystyön sisältö herättää kriitiikkiä.
Suomen evankelisluterilaisen kirkon linjasta on puhuttu paljon julkisuudessa . Tähän asti tosin on puhuttu siitä miten linja näkyy Suomessa. Aamu-tv:ssä selvitettiin millaista sanomaa kirkko välittää ulkomaille lähetystyön kautta. Aiheesta keskustelivat Kansanlähetyksen kotimaisen ja ulkomaisen työn johtaja Arto Hukari ja kirkkoaktiivi Sari Roman-Lagerspetz.

- Kullanhuuhdonnan SM-kisat alkavat tänään Tankavaarassa.

Tutkija: Masennuslääkkeiden käyttö estää ihastumisen
Suomalaiset naiset suosivat naisellisempia miehiä kuin naiset muualla maailmassa. Tämän havainnon teki kansainvälinen tutkimusryhmä, jossa oli mukana myös evoluutiobiologian dosentti Markus J. Rantala. Aamu-tv:n vieraana Rantala puhui rakkaudesta biologian näkökulmasta. Miksi rakastumme? Mitkä tekijät vaikuttavat siihen, kehen rakastumme? Miksi rakkaus loppuu?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä