Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajana Jakke Holvas.

- Perussuomalaiset ja keskusta eri linjoilla elvytyksestä.

Hallituksen riveistä on tihkunut erimielisiä lausahduksia siitä, mitä maan nääntyvälle taloustilanteelle pitäisi tehdä. Oppositiollakaan ei ole yhteistä linjaa, perussuomalaiset tahtoo perinteistä elvytystä, keskusta pistäisi valtion omaisuutta myyntiin. Puoluesihteerit Timo Laaninen keskustasta ja Riikka Slunga-Poutsalo perussuomalaisista ovat eri mieltä myös eläkeiän nostosta.

- Jälkihiki.

Urheiluniilot Aki Riihilahti, Tero Tiitu ja Bror-Erik Wallenius ruotivat tiiviin urheiluviikonlopun tulokset. Aihelistalla ainakin Kalevan kisojen keihästaistelu, naisten jalkapallon Euroopan mestaruus ja Kuninkuusravit.

- Kitarasovellus -insertti.

Toim. Risto palomäki.

- Pyörätuolikelaajat: Sateella sutii ja tarvitaan pitävät hanskat.

Kelauksen MM-mitalistit Amanda Kotaja ja Toni Piispanen kertovat, miten erilaiset sääolot vaikuttavat tekniseen lajiin. Mitalistit uskovat vahvasti,että vammaisurheilussa kilpaillaan vielä puhtain eväin - "kaurapuurolla".

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä