Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä & Jakke Holvas.

- Mitä pappi saa sanoa -puhelu.

Vuorovaikutusta opettavan pappi Antti Kylliäisen mukaan imatralaispapin saarna oli "omalla brutaalilla tavallaan raamatullinen, mutta ei luterilainen".

- Kuntaministeri Henna Virkkunen: Hallitus ei kaadu soteen.

Kokoomuksen hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen katsoo, että hallitus seisoo yhä yhdessä rintamassa terveyspalvelu-uudistuksen takana. Virkkunen toivottaa myös opposition tervetulleeksi sotekeittiöön, kunhan noudatetaan hallituksen reseptiä.

- Synnytysruuhka -puhelu.

Puhelimessa kätilö Marjo Lyyra.

- Suomi nousi 150 sitten ruotsin veroiseksi.

Nyt elokuun ensimmäisenä päivänä tulee kuluneeksi tasan 150 vuotta siitä, kun kieliasetuksella suomi sai virallisen kielen aseman ruotsin rinnalla. Äidinkielen asiantuntija, opetusneuvos Pirjo Sinko Opetushallituksesta ja professori Janne Saarikivi Helsingin yliopistosta arvioivat, miten suomi voi ja vääntyy tällä hetkellä.

- Kesäkirja: Kirjailijapariskunta Salla Simukka ja Karo Hämäläinen.

Salla Simukka ja Karo Hämäläinen ovat harvinaisen tuottelias pariskunta. Kumpikin kirjoittaa omalla tyylillään ja omalle yleisölleen, toisen ideoita arvostellaan kuitenkin yhteisillä iltakävelyillä. Karo myös tunnustaa olevansa kateellinen vaimonsa menestyksestä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä