Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontaja: Nicklas Wancke.

- SDP:n varapuheenjohtaja: Puolue on etääntynyt arvoistaan
SDP:n kannatus on kaikkien aikojen pohjalukemissa. Paine puolueen puheenjohtajaa Jutta Urpilaista kohtaan kasvaa samaa tahtia kannatuksen hiipumisen kanssa. Aamu-tv:ssä SDP:n tilaa ruotivat puolueen varapuheenjohtaja Eero Vainio ja SDP.tä lähellä olevan Kalevi Sorsa -säätiön toiminnanjohtaja Mikko Majander.

- "Ilmastotutkijat ovat yksimielisiä ilmastonmuutoksesta."
Ilmastonmuutos on noussut jälleen ihmisten huulille. Mutta mistä ilmastonmuutoksessa oikein on kyse ja miksi siitä kiistellään? Muun muassa näihin kysymyksiin Aamu-tv:ssä vastasi Ilmatieteen laitoksen johtaja Mikko Alestalo.

- Jälkiviisaat.
Perttu Häkkinen, Kreeta Karvala ja Maria Pettersson jälkiviisastelivat mm. puoluegallupeista, Bradley Manningin tuomiosta sekä imatralaisen papin saarnasta.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä