Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Jakke Holvas. --- Työmarkkinapomot kohtaavat, vieraina EK:n Jyri Häkämies ja SAK:n Lauri Lyly --- Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen lateli eilen masentavia talouslukujaja totesi, että "aika mennyt ei koskaan enää palaa". Vastuuta Suomen nostamisesta suosta on heitetty työmarkkinajärjestöjen suuntaan. Onko SAK:lla ja EK:lla rohkeutta vastata huutoon? ---
Olisiko suomalaisesta teatterista vientituotteeksi?
Mitä teatterivienti vaatii ja miksi siihen ei ole panostettu, kuten suomalaisen musiikin ja muodin tunnetuksi tekemiseen maailmalla? Vieraana Sofi Oksasen Puhdistus-näytelmän New Yorkiin vienyt näyttelijä, tuottaja Heli Sirviö. ---- Vieraana mestariuimari Matti Mattson --- Harvemmin voi urheilu-uutisissa käyttää sanaa sensaatio. Viime perjantaina se oli oikeutettua, kun Matti Mattson otti sensaatiomaisesti MM-pronssia äärimmäisen kilpaillussa uintilajissa. --- Kaija Kärkisen lempikesäkirja --- Laulaja Kaija Kärkisen kesä kuluu rattoisasti lukemattomien teosten äärellä. Mutta mikä nostaa Pauli Kohelon monen muun yläpuolelle?

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä