Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Älypuhelimet mullistaneet v älitunnit: "Kymmenvuotiaat istuvat riviss ä ja pelaavat".

Älypuhelimet ovat parissa vuodessa muuttaneet my ös koulun arkea. V älitunnilla lapset liikkuvat yh ä v ähemmä n ja pelaavat yhä enemmä n. Historianopettaja Sami Markkanen Sotungin koulusta ja Latokartanon peruskoulun johtokunnan puheenjohtaja Harri Myllyniemi kertovat, ett ä etenkin syksyll ä koulurytmist ä kiinni saaminen kest ää.

- Heinäluoma: Sosiaalinen media tuo poliitikoille lisästressiä.

Eduskunnan puhemies Eero Hein äluoma (sd.) arvioi, että jatkuva l äsnäolo sosiaalisessa mediassa altistaa poliitikot lis ästressille, joka voi olla jopa terveydelle vaarallista. "Poliitikot altistetaan 24 tuntia vuorokaudessa. Se, mik ä ennen oli vapaa-aikaa, täyttyy nyt herk ästi sosiaalisen median päivityksill ä".

- Jälkihiki pohtii, kuinka moni sprintteri pinkoo puhtaana.

Nelli Kuokka, Reetta Meriläinen ja Aki Riihilahti arvioivat Moskovan tuoreen 100 metrin maailmanmestarin Usain Boltin loikkaa ja pohtivat dopingk äryjen sumaa. Raati ruotii myös brittijalkapalloilun Helsingin-n äytöspelin annin.

- Uusi elokuva nauraa Kekkosen palvonnalle.

Komediaelokuvassa pieni lappilaiskylä sekoaa Kekkosen vierailun odotuksesta. Tapahtumat sijoittuvat 1970-luvulle, mutta Kekkonen tulee! kertoo yleisesti ihmisen tyytym ättömyydestä nykyhetkeen ja kaipuusta aina entist ä parempaan. Vieraina elokuvan ohjaaja Marja Pyykkö ja näyttelijä Wilma Rosenqvist.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä