Huojuva talo

Jakso 1: Huojuva talo (12)

  • 46 min
  • ei katsottavissa

Osa 1/5. Maria Jotunin klassikkoromaaniin perustuva avioliittodraama, jossa nuori tohtori Eero Markku ja ylioppilas Lea Horni ajautuvat juhannusyönä kohtalokkaaseen elämäntanssiinsa. Osassa esitellään Eeron ja Lean suppea lähipiiri, joka tulee vääjäämättä sitoutuneeksi perheen elämään. Ohjaaja: Eija-Elina Bergholm. TV-käsikirjoitus: Maaria Koskiluoma. Pääosissa: Sara Paavolainen ja Kari Heiskanen.

Rooleissa: Kari Heiskanen (Eero Markku), Sara Paavolainen (Lea Horni), Jaana Järvinen (Toini Horni), Sinikka Sokka (Ester Saari), Raimo Grönberg (Aulis Helio), Tarja-Tuulikki Tarsala (Lean ja Toinin äiti). Käsikirjoittaja: Maaria Koskiluoma. Ohjaaja: Eija-Elina Bergholm.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Huojuva talo

Yleisön toivomuksesta: Huojuva talo - Maria Jotunin merkkiteos tv-draamana Areenassa

Maria Jotunin romaaniin perustuva draamasarja on 1920- ja 30-lukujen taitteessa elävän pariskunnan avioliittokuvaus. Nuori tohtori Eero Markku ja ylioppilas Lea Horni ajautuvat juhannusyönä yhteiseen elämäntanssiin. Suku, ystävät ja perheen palvelustytöt ovat nuoren perheen lähipiiriä. Hallitsemattomat voimat alkavat viskoa Eeroa - tummasävyiset tunteet ja väkivalta tulevat osaksi perheen arkea. Myös yhteiskunnassa kuohuu ja ihminen kyselee rajojaan. Viisiosainen draamasarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuodelta 1990.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä