Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen.

- Matkatoimistot kotiuttavat Egyptin suomalaisturisteja.
Egyptin matkailutilasta kertoo Matkanjohtaja Tiina Siren, Finnmatkat.

- Miten pelastaisimme arvokkaat majakat?
Tulevana viikonloppuna vietetään kansainvälistä majakkapäivää. Majakanvalo on merenkululle käynyt tarpeettomaksi, mutta rakennukset ovat historiallisesti arvokkaita. Majakkaseura talkoilee kunnossapidon eteen ja myös yksityisellä rahalla on onnistuttu pelastamaan majakka.Vieraina puheenjohtaja Angela Eriksson Suomen Majakkaseura, saaristoyrittäjä Ari Laamanen, Söderskärin majakka, soitimme myös puhelun talkootyöläinen Taina Mannilalle Märketin majakkalle.

- Vieraana listaykkönen Haloo Helsinki!
Haloo Helsingin! urbaani poprock on löytänyt tiensä monenikäisten suomalaisten sieluihin ja myös levyhyllyihin. Miltä suosio maistuu, siitä kertomassa laulaja/basisti Elli ja kitaristi Leo.

- Jälkiviisaat .
Jälkiviisaat saavat repostellakseen muun muassa hallituspuolueiden välejä ja poliitikkojen työssäjaksamista. Viisastelemassa tuttu kolmikko, Kalle Isokallio, Jan Erola ja Kreeta Karvala.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä