Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Jakke Holvas.

- Mika Kojonkoski: MM-kisoissa patsastelu muiden hommaa.
Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön vetäjä Mika Kojonkoski kutsuu Pitkämäen mitalisuoritusta tuhkimotarinaksi, vaikka ei täysin tyytyväinen Moskovan menestykseen olekaan. Kojonkoski itse ei Moskovan kisoihin ehtinyt, arvokisoissa patsastelu kuuluu hänen mukaansa muille miehille.

- Läänineläinlääkäri: Auto jätettävä työkeikalla lähtövalmiiksi menosuuntaan.
Etelä-Suomen läänineläinlääkäri Jessica Löfgren-Eriksson kuulee työssään väkivaltaisia uhkauksia - kuten lähes kaikki kollegansa. Hänen mukaansa auto on työkeikalla jätettävä menosuuntaan, jotta pääsee nopeasti karkuun. Neuvotteleva virkamies Sanna Hellström Evirasta katsoo, että uhkaukset ovat suoraa seurausta valvonnan lisääntymisestä.

- Laila Snellman: Suomalaismalleja pidetään usein liian terveen näköisinä.
Laila Snellman aloitti suomalaisen mallibisneksen pyörityksen 30 vuotta sitten.Snellman ja hänen toimistonsa huippumalli Johanna Grönholm kertovat, mitä tämän hetken mallilta odotetaan. Nykyään menestysmallit ovat kokoa nolla. Kuvakooste paljastaa, milta ihannemalli näytti vuosia sitten.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä