Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen.

- Kerrostaloasumisen pikakurssi.
Asuminenkin vaatii oman tietotaitonsa, joka on yllättävän monelta hukassa. Alan ammattilaiset antavat omat vinkkinsä, miten
pitää koti toimivana ja välttyä esimerkiksi kalliiksi käyviltä viemärivahingoilta. Vieraina puheenjohtaja Jari Porthen Isännöintiliitosta ja
työnjohtaja Kasperi Luoma Kiinteistöhuolto Määtästä.

- EU:n ulkoministerit hätäkokoukseen Egyptin tilanteesta.

Jonna Tervomaa laulaa omaishoitajan arjesta
Suosikkilaulaja päättää hiljaiselonsa yllättävästi - laulamalla omaishoitajan arjesta. Mikä sai Tervomaan tarttumaan aiheeseen, joka on taajaan esillä uutisotsikoissa? Omaishoidon tilaa valottaa myös sosiaalineuvos Merja Salanko-Vuorela.

- Joustoa koulupäivään, vieraana professori Lea Pulkkinen.
Alaluokkalainen ja kiireiset vanhemmat ovat hankala arkiyhtälö. Emeritusprofessori Lea Pulkkinen kertoo kokemuksia joustavan koulupäivän kokeilusta, josta hyvinkin kannattaisi ottaa oppia.

- Aamutohtori: otsikoihin noussut keuhkoveritulppa.
Keuhkoveritulppa nousi otsikoihin, kun Keskustan kärkipoliitikot sairastuivat tautiin peräperää. Mikä on keuhkoveritulppa ja mikä sen aiheuttaa? Vastaamassa sisätautien erikoislääkäri Hannu Väänänen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä