Ylen aamu-tv

Tänään otsikoissa 4.9.2013

  • 1 h 22 min
  • ei katsottavissa

Juontajina Nicklas Wancke ja Marja Sannikka

Mitä Nokia-puhelimelle oikein tapahtuu?
Puhelintekniikan asiantuntijat, Yle Internetin palvelupäällikkö Kari Haakana ja tietokirjailija Petteri J. Järvinen arvioivat, että Nokia-merkki häviää puhelimista vuodessa. Huoltoa ja varaosia Nokia-kännyköihin saa enää muutaman vuoden.

Nokian työntekijät hämmentyneissä tunnelmissa
Luottamusmies Mika Kortelainen Salosta luottaa siihen, että Nokia-puhelinten myynnistä huolimatta alan työpaikat säilyvät.

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori Nokian kohtalosta
Elinkeinoministeri Jan Vapaavuoren (kok.) mielestä Nokian romahduksesta voidaan ottaa Suomessa oppia.
Vapaavuoren mukaan Suomen kansantalous on ollut liian riippuvainen yksittäisestä yrityksestä.

Kansanedustajapaneeli pui Nokiaa ja tiukkaa taloussyksyä: Mikael Jungner, Paula Lehtomäki ja Anni Sinnemäki
Kansanedustajat Mikael Jungner (sd), Paula Lehtomäki (kesk.) ja Anni Sinnemäki (vihr.) arvioivat Nokia-kaupan merkitystä kansantaloudelle ja ennustavat myös, miten tiukkaa vääntöä hallituksen rakenneuudistuspaketti aiheuttaa eduskunnassa.

Presidentit Niinistö ja Obama tapaavat Ruotsissa. Vierailua ennakoi mm. ulkoministeri Erkki Tuomioja.
Presidentti Sauli Niinistö tapaa Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman Tukholmassa. Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) arvioi, että kahdenkeskisiin puheisiin ei tapaamisessa ole sijaa, mutta kohtaaminen on hyvä asia Suomen ja Yhdysvaltain suhteille. Ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen ja puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö ennakoivat Syyrian hallitsevan keskusteluja.

Helsingin Sanomien uusi päätoimittaja Kaius Niemi

Kesäkuvakisan voittaja ratkeaa
Finalistit Arja Löytynoja, Pekka Kokko ja Hanna Åman kertovat, miten huippuotokset syntyivät. Tuomari Pekka Punkari julistaa voittajan.

Aamutohtorin aiheena lasten ja nuorten masennus
Psykiatrian erikoislääkäri Heikki Nikkilä kertoo, mistä lapsi itse tai vanhempi voi tunnistaa masennuksen ja voiko masennusta hoitaa muuten kuin lääkkeillä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä