Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Putin on Venäjän Gorilla

Aamu-tv:ssä vieraillut Dosentti Arto Luukkanen Helsingin yliopistosta arvioi, että Venäjän ja Yhdysvaltojen suhteet ovat aallonpohjassa. Luukkasen mukaan jo maiden päämiehet ovat täysin eri planeetoilta. Luukkanen kuvailee Obamaa charmantiksi presidentiksi, joka on tottunut saamaan ihmiset puolelleen.Putin puolestaan on katujen kasvatti Pietarista, joka ei hurmaamisen taidoista välitä. Putinin asemaa Venäjällä Luukkanen pitää vahvana.

Yrittäjän kannattaa päästää irti epäonnistumisen pelosta

Suomalaisen yrittäjän päivänä Aamu-tv:ssä puhuttiin työelämän kuumimmasta kysymyksestä - millä luodaan uutta työtä ja miten suomalaisia houkutellaan yrittäjiksi.

Vieraina olivat EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies ja hyvinvoinnista bisnestä tekevä valmentaja Reetta Ranta. Häkämies arvio, että Nokian kaltaisia suuria yrityksiä ei välttämättä enää synny. Häkämiehen mukaan tulevaisuus on tuhansissa eri aloilla toimivissa pk-yrityksissä.

Aamun kirjassa Kari Hotakaisen Luonnon laki

Muotidieetit voivat yksipuolistaa ruokavaliota

Hetki sitten puhuttiin karppaamisesta. Nyt laihdustusrintamalla jyllää 5:2-dieetti.

Dieettien terveysvaikutuksista ja suosiosta Ylen aamu-tv:ssä oli keskustelemassa erikoistutkija Marja-Leena Ovaskainen ja Me Naiset -lehden päätoimittaja Johanna Lahti.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä