Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Nicklas Wancke ja Kirsi Heikel.

- Pitäisikö pätkätyöläisille maksaa enemmän kuin vakituisille?

SAK ehdottaa määräaikaisille ja osa-aikatyötä tekeville niin sanottua olosuhdelisää. Se olisi korvausta työsuhteen jatkumisen epävarmuudesta. Olosuhdelisän suuruudeksi on ehdotettu 15-20 prosenttia palkasta. Aamu-tv:ssä pätkätyöl äisten palkkoja puivat SAK:n lakimies Anu-Tuija Lehto sekä EK:n asiantuntija Mika Kärkkäinen.

- Jälkihiki.

Susijengin loistavat otteet koripallon EM-kisoissa ilahduttivat Reetta Meril ä istä , Juha Kanervaaja Nelli Kuokkaa. Mutta miksi Suomen koripallomaajoukkuetta kutsutaan susijengiksi?

- Rehtori kokeili elämää opiskelijana.

Metropolia Ammattikorkeakoulun vararehtori Vesa Taatila heitt ä ytyi viikoksi opiskelijan saappaisiin. Taatilan viikko sis älsi vierailut seitsem ä llä kampuksella, tutustumista opiskelija-asuntojonoihin, joukkoliikennekortin hankkimista, tenttej ä , liikuntakerhoja, luennoilla istumista ja fuksiaisia. Millaiselta opiskelijael ä mä tuntui, ja mitk ä asiat opiskelijoiden arjessa eniten kaipaisivat petrausta?

- Eppu Salminen sukeltaa Charlie Chaplinin maailmaan.

Tampereen Työväen Teatterin lavalla nähd ään pian Charlie Chaplin. Pienikokoisia suurmiehi ä ennenkin esittä nyt Eppu Salminen pukeutuu nyt kulkuriksi. Keskeistä näytelmässä on kuitenkin äidin ja pojan suhde sek ä taiteilijana kasvaminen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä