Koe uusi yle.fi
Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka ja Juha Hietanen.

- Isäraati yksimielisenä kotihoidontuesta: Miehet eivät jää kotiin
Yrittäjä Mikko Nurminen, insinööri Tommi Grönholm ja kirjailija Roope Lipasti ja epäilevät miesten intoa taipua kotihoitajiksi, vaikka hallitus siihen patisteleekin. Yksi suuri syy on raha, miehet tienaavat yhä useimmiten enemmän kuin naiset.

- Suomalainen Hameed Ahmed valmentajaksi Harvardin huippuyliopistoon.
Hameed Ahmed on entinen Suomen squahsmaajoukkueen pelaaja, joka lähtee nyt valmentamaan Harvardin yliopiston squashhuippuja. Valmennettavat ovat paitsi huippu-urheilijoita, myös Pohjois-Amerikan parhaita opiskelijoita. Myös raha näyttelee Harvardissa isoa roolia.

- Ylikapellimestari Hannu Lintu: Arhinmäki kohtelee kulttuuriväkeä kuin alamaisia.
Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestari Hannu Lintu suomii terävin sanankääntein kulttuuriministeri Paavo Arhinmäkeä. Lintu sanoo, että Arhinmäki ei suostu keskusteluun kulttuuriväen kanssa ja hänellä on tarkoitus määritellä ylhäältä päin koko kulttuurin käsite uusiksi.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä