Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Annika Damström ja Matti Virtanen.

- Venäläisten viisumivapaus.
Eilen julkistettiin Venäjän ja EU:n viisumivapautta koskeva tutkimus, jossa ennustettiin roimaa työllisyyden kasvua Suomen elinkeinoelämään jos viisumivapaus toteutuu. Ovatko ennustukset realistisia, siitä ovat keskustelemassa kansliapäällikkö Päivi Nerg (SU+) sisäministeriö ja professori Antti Honkanen (SU+) Itä-Suomen yliopisto. Puhelu Lappeenrantaan toimitusjohtaja Olli Vormisto (SU-) Etelä-Karjalan osuuskauppa.

- Aamun kirja: Kjell Westön Kangastus 38.
Kjell Westö on tarttunut uusimmassa romaanissaan ajankohtaiseen aiheeseen, vihaan toisia kansanryhmiä vastaan. Westö on Nadjan ja Sepon asiantuntevassa huomassa.

- Elävä arkisto.
Elävässa arkistossa aiheena on terrorismi.

- Kiekkoliiga starttaa.
Jääkiekon Liiga, eli entiseltä nimeltään SM-liiga, pyörähtää käyntiin tänään. Uusi nimi, tappelijoita, Jokerien poistuminen, siinä aiheita keskusteltavaksi kiekkoraadille päätoimittaja Vesa Rantanen (SU+) Urheilusanomat, tuottaja Sammy Väisänen (SU+) Yle Urheilu, ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen (SU+) Urheilulehti.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä