Ylen aamu-tv

Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa

  • 55 min
  • ei katsottavissa

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Kirkko antoi ohjeita monikulttuurisiin perhejuhliin.

- Piispainkokous on hyväksynyt oppaan monikulttuurisiin kirkollisiin toimituksiin ja perhejuhliin. Oppaan taustalla on mm. Suomen monikulttuuristuminen, joka lisää eri uskontoihin kuuluvien välisiä uskonnollisia toimituksia. Aamu-tv:ssä oppaan ohjeistuksia kävivät läpi piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulainen ja Vantaalla monikulttuurisuustyöstä vastaava pappi Mark Saba.

- Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki.

Aamu-tv:n vieraana ollut kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki ei tunnista itseään RSO:n ylikapellimestarin Hannu Linnun esittämästä kritiikistä. Arhinmäki sanoo yrittäneensä tavata taide- ja kulttuurikenttää monipuolisesti. Arvostelun taustalla hän näkee sen,ettei ollut läsnä Musiikkitalon avajaisissa. Haastattelussa Arhinmäki kommentoi myös cheek-lausuntonsa aiheuttamaa kohua sekä kokoomusnuorten tavoiteohjelmaa.

- Tähtihetki: Vieraana Peter von Bagh.

Tähtihetken esittelyssä tällä viikolla ovat Ron Howard ohjaama 70-luvun formulapiirejä käsittelevä Rush, Jens Jonssonin Snabba Cash - Luksuselämää sekä Peter von Baghin Muisteja. Peter von Bagh on myös Eskon vieraana keskustelemaan niistä asioista, joita hän 50-luvun Oulusta kertovassa elokuvassa paljastaa itsestään.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä